مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

سلام. بنده 98/12/27 حواله کوئیک با قولنامه دستی خریدم. الان دعوتنامه برای اون شخص امده و نمایندگی گفته تا یک سال قابل انتقال نیست و تحویل اتومبیل شهرستان تربت می باشد.
1- آیا واقعا غیر قابل انتقال است؟
2- آیا امکان تحویل در تهران میسر میشود؟
لطفا بنده را راهنمایی نمایید.
با سپاس.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر.خود شخص نباید حسابش رو ببندد.مشروط له یعنی کسی که شرط به نفع اوست میتونه از اعمال شرط صرف نظر کنه.چون حقش هست و هر صاحب حقی میتونه از حقش گذشت کنه