مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند

سلام. بنده بعد از ساختن ساختمانی چهار طبقه که یک واحد دوبلکس دارد برای واحد ها سند گرفتم. اما در سند واحد دوبلکس متراژ یکی از طبقات ثبت شد و متراژ طبقه دیگر به انضمام این واحد در پشت سند نوشته شد. الان بعد از هشت سال از اخذ سند، برای فروش آن واحد اقدام کردم و در مسیر پیگیری جهت اخذ پایان کار تفکیکی ساختمانی آن واحد، مسئول بازدید دفتر خدمات شهرداری گفته باید کل متراژ دو طبقه به صورت واحد در روی سند قید شود و لازم است که اصلاح سند بشود.

حال دو سوال داشتم:
اول آن که واقعا لازم است؟ اگر لازم بود چرا
همون موقع اداره ثبت این طوری ثبت کرد؟

دوم اینکه، با توجه به این که اگر از موعد دفتر خونه قرارداد فروشم به خاطر این کارای اداری بگذره جریمه بهم تعلق پیدا می‌کنه؟ کل فرایند اصلاح سند به این شکل که عرض کردم چقدر به طول می انجامد؟

پاسخ ها :

اصلاح سند مالکیت ملکی اصلاح سند مالکیت ساختمان زمان اصلاح سند اصلاح سند سند