مشاوره حقوقی رایگان - رد نکردن بیمه

با سلام و احترام؛
بنده در آذر ماه سال 1386 فرایند استخدام در کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را گذراندم و از آن تاریخ جزو پرسنل دریایی این ارگان خصولتی شدم. ولی کشتیرانی من را یک سال به عنوان کارآموز به مراجع آموزشی وابسته به خود ارجاع داد و به مدت شش ماه نیز در کشتی به عنوان کارآموز مشغول به کار بودم. در ایام فوق الذکر کارفرما، دفترچه بیمه البرز برای من صادر نمود که از کلیه مزایای درمانی برخوردار بودم ولی هیچگونه بیمه‌ای در این مدت برای من رد نشد. پس از پایان دوره کارآموزی (یک سال) روابط بیمه برای بنده برقرار شد.
آیا بیمه تأمین اجتماعی در آن ایام جزو حقوق اینجانب بوده است؟
در صورت مثبت بودن پاسخ، چطور می توانم این حق را مطالبه کنم؟
با تجدید احترام

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام خیر، دوره ی کارآموزی طبق قانون بیمه ندارد. برای مشاوره رایگان تماس بگیرید09127672336