مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

باسلام
احتراما به استحضار وکلای مجرب می رسانم که اینجانب حدود 2ماه پیش ابلاغ دادنامه مطالبه سفته امدم تو سیستم ثنا که 300میلیون محکوم شده بودم ولی من خواهان را نمیشناختم اطلاع نداشتم که 20 روز مهلت تجدید نظر خواهی دارم الان 20 روزش گذشته درضمن من به هیچکس سفته واسه بدهکاریم ندادم این طرفم نمیشناسم اما امضا و اثر انگشت خودم هست نمیدونم لا به لای مدارک یکی ازم گرفته اصلا بدهی به این آقا نداشتم میتونم ازش شکایت کنم از کجا آورده اینا را وقتی حکم قطعی شده و امضا خودم بود ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نسبت به ارای دادگاههاچنانچه درخواست تجدیدنظرخواهی نکرده باشید بعدازپایان مدت تجدیدنظر می توانید درفرجه قانونی درخواست فرجام خواهی کنید