مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خریدار آپارتمان

سلام.. من یک واحد آپارتمان فروختم روز اول تو بنگاه خریدار 197 میلیون پول نقد داد همونجا گفتیم این مبلغ شمرده نشده میره بانک تا شمارش بشه قبول کردن شاهد هم خود بنگاهی هست تو بانک 5 میلیون کمتر بود و 192میلیون بود.. قرار شد تا روز سند اون 5تومن رو بدن.. روز سند قسم و آیه که سند بزنید من دوروز دیگه پولتونو میدم.. بعد سند زدن زد زیرش و نداد.. سندهای پرداختیش هم موجوده.. و شاهد هم هست به چه طریقی میتونم شکایت کنم و پولمو پس بگیرم و اینکه تجهیزات خونه شامل پکیج و شوفاژ و کولر تو قولنامه نبود و قرار نبود اینارو هم بدیم امکان پس گرفتن اینا وجود داره؟؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
شکی نیست که شما خودتان در مسیر این معامله ، اشتباهات واضحی را مرتکب شده اید. اما برای رسیدن به حقتان باید دلایلی منجمله شهودی داشته باشید که حاضر به ادای شهادت در محضر دادگاه باشند. در اینصورت می توانید در خصوص مبلغ پنج میلیون تومان دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف تقدیم کنید و در خصوص تجهیزات نیز اگر قیمت آنها تا 20 میلیون تومان می شود باز هم به شورای حل اختلاف و اگر بیشتر می شود در صورت وجود دفاتر خدمات قضایی در شهرتان به آن دفاتر و اگر موجود نیست به دادگاه مراجعه کنید. به نظرم می رسد که اگر کار را خوب و صحیح جلو ببرید موفق خواهید شد .