مشاوره حقوقی رایگان - درخت

با سلام. زمینی را خریدم که چند درخت داشت فردی درختها را برید و فروخت . درختها از ته بریده شده بودند. موقع ابیاری زمین این درختها هم اب خوردند و دوباره شاخه دادند. حالا دوباره مدعی شده که درختها مال من است. همچنین نهری را بدون اجازه از وسط زمین من ایجاد کرده و باعث از بین رفتن زمین من میشود. چیکار کنم. حق با کیست. چندین سال هست که این مزاحمت ادامه دارد و میخواهد با این ترفند زمین من را بگیرد.

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

سلام
ادعای ایشان به تنهایی نمی تواند چیزی را ثابت کند و برای اثبات آن بایستی دلیل داشته باشند. ضمن این که حتی اگر درختان متعلق به ایشان بوده باشند نیز، پس از بریده شدن دیگر نمی توانند مدعی شوند. همچنین ایجاد نهر غیر مجاز است مگر این که از قبل موجود بوده و حق ارتفاق هم داشته باشند که به نظر نمی رسد چنین باشد. بنابراین می توانید دعوی رفع مزاحمت علیه نامبرده طرح نمایید.