مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی

با سلام
جناب آقای سیدفرشید غفاری یا سایر عزیزان:
سرباز سپاه هستم و در حین ماموریت نصب تجهیزات روی سقف یه آپارتمان 10 طبقه دچار لیز خوردگی روی حلب شدم و رباط صلیبی پام پاره شد.
اول اینکه آیا سرباز بدون تجهیزات و با یه طناب پلاستیکی نازک اصلا قانونیه بهش دستور بدن بره روی سقف که حلب تازه خورده و کاملا سر هستش؟ نزدیک بود با مغز سقوط کنم که دکل رو گرفتم و خودمو نگهداشتم
چون همون لحظه درد نداشتم و یک لحظه یه دردی گرفت و خوب شد اعتراضی نکردم
فردای اون روز احساس درد شدید و داغ شدگی داشتم که بعد 3 روز رفتم ارتوپد دید و تشخصی پارگی داد ولی گفت ام آر آی باید بگیری
با 8 روز تاخیر به مسئول پشتیبانی مون اطلاع دادم که شاکی بود که چرا همون لحظه نگفتی گفتم خب من درد که نداشتم بعدشم رفتم دکتر و دکتر گفت خبر نداشتم که باید گزارش کنم. یکی از پاسدار ها گفت منم به شما اطلاع دادم.
الان بعد 6 ماه کش و قوص خلاصه گویا گزارشم رد شده ولی با داستان های زیاد از جمله که یهو پاسدار هایی که جلوشون افتادم گفتن ما ندیدیم و .... ولی یکی از سرباز ها با من بود نوشته که من دیدم افتاد که فرمانده بهش توپید که اینی که تو میگی یعنی حرف اون درسته
به تو گفت درد داره؟سرباز گفت نه
گفت پس اینم بنویس
الان میخوام ببینم اگه گزارشی رد نشه هیچ راهی برای من وجود نداره برای گرفتن غرامت و حقم
خلاصه الان استخدام نیروی انتظامی رو به خاطر عمل پام از دست دادم
قطعا تو آینده ام تاثیر منفی داره
ممنون
سرتون رو درد آوردم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازیگان خدمتی خودشروع کن وبه کمیسیونی که به همین منظورتشکیل خواهدشداعتراض کن.موفق باشید

پرسشگر :

با تشکر از شما جناب کیانژاد
اول به قضایی و بعد بازرسی و اگه نشد گفتن به دادسرای نظام اقدام میکنم.گفتن تا گذارشی نباشد هیچ کاری نمی تونم بکنم.
واقعا نمیفهمم ‍‍‍‍‍‍‍پاسدار یعنی چی!از چی دارن پاسداری میکنن!
جلوی چشم های طرف افتادم به خاطر خود شیرینی جلوی رئیسش میگه نه
لطفا در مورد قوانین به خدمت گرفتن سرباز در مناطق پر خطر و خطرناک اگه چیزی می دانید من رو راهنمایی کنید.بسیار سپاسگذارم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز.عدم اقدام به موقع شماو حداقل اخذ مشاوره .منجر شده که دچار چینین دردسری بیفتی.کس دیگری را غیر خودت ملامت نکن. چنانچه رده خدمتی شما از تهیه صورت سانحه خودداری می کند ،شما می توانید(حد اقل با دلیل شهادت شهود)به دادگاه عمومی کیفری(دادسرا)حوزه قضایی محل خدمتتان بر علیه آن رده شکایت نمایید.یاالله