مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت از شرکت به دلیل اسیب دیدن در کار

باسلام من در شرکتی که کار میکردم بخاطر جابجایی دستگاه مهره 5کمرم اسیب شدید دیده باید عمل کنم بخاطر اینکه دیگه نمیتونم اونجا کار کنم میخام خسارت بگیرم باید اول چیکار کنم اون کار وظیفه من نبوده باید با جرثقیل انجام میشده من فقط 6ماه اونجا کار کردم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با نامه پزشکی قانونی از کارفرما شکایت کرده و مطالبه دیه کنید