مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از صندوق تامین خسارت های بدنی

وقت بخیر
بنده حدود 2 ماه پیش تصادفی داشتم که به دلیل متواری شدن راننده متهم، دادگاه رای به پرداخت خسارت از سوی صندوق به میزان 1/5% ارش صادر کرده است.
سوال اول: میزان دیه ای که تعلق می گیرد چقدر است؟ و همچنین حداکثر مدت زمان پرداخت خسارت از سوی صندوق چقدر است؟
سوال دوم: آیا مدارک از طریق دادگاه کیفری 2، مستقیما برای صندوق ارسال می شود و یا بنده باید به صورت شخصی و با در دست داشتن دادنامه به صندوق مراجعه نمایم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اول ارش مبلغ مشخصی ندارد و دادگاه تعیین میکند.امور اداری قابل پیش بینی نیست.دوم شخصا نامه ها و مدارک را از دادگاه گرفته و به صندوق مراجعه کنید