مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وثیقه

سلام یک فقره چک 26 میلیون تومانی برگشت خورده موجود است که پس از 3 روز قرار است رضایت از طرف اصلی گرفته شود اما با توجه به گذشت 3 سال از زمان چک وکیلی این چک را در اختیار داشت و قرار بود از آن سهم ببرد امروز وکیل با آوردن حکم جلب دارنده ی چک را دستگیر کرد آیا می توان با گذاشتن سند وثیقه گذاشت؟ یا می توان کاری اضافه تر انجام داد ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به نظر قاضی دارد
اما منع قانونی ندارد. میتوانید دادخواست اعسار داده و تقاضای تقسیط مبلغ را بدهید