مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین مجدد

سلام بنده 8ماه پیش حکم الزام به تمکین رو گرفتم و زمان تجدید نظر رو هم تموم شد و چون میخواستم برای اجرای حکم به دادگاه برم خانمم به خونه برگشت و بعد از 8 ماه که زندگی میکردیم والان دوباره خونه رو ترک کرده و رفته شکایت کرده توی شکایتش نوشته که منو کتک زده و از خونه انداخته بیرون ایا این حکم قابل اجرا هست یا نه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر موجبات ترک بررسی میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست مجدد طرح موضوع شود ایشان نیز اگر بتواند اثبات کند مشکل ساز خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید