مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مبلغ فاکتور و محاسبه به روز ان توسط فروشنده

باسلام ما برج 2 رفتیم مبل و میز تلویزیون و میز جلو مبلی و میز نهارخوری فاکتور کردیم 24 میلیون 8 میلیون بیعانه دادیم گفتیم مابقیش اقساطی قبول کردن گفتن یکماه قبل تحویل بیایید اعلام کنید بسازیم براتون بعد مامان گف اشکال نداره قسط قالیام تموم شد اقساطش شروع کنم گفتن نه بازم باهاشون تماس گرفتیم گفتیم ینی ما اقساط رو از مهر شروع کنیم مشکلی نداره گفتن نه بعد الان اول شهریور رفتیم میگن فاکتورتون شده 41 تومن و چون تسویه نکردین اقساطشم شروع نکردین 8 میلیون محاسبه میشه مابقیش باید به قیمت روز پرداخت کنید. با کلی حرف زدن میگن به جای 24 میلیون 31 میلیون تومن میتونیم بهتون بدیمشون در صورتی نقد پرداخت کنید. داخل فاکتور فقط از فسخ قرارداد نوشتن هیچ اشاره ای به این موضوع نشده . صنف رفتیم سوال کردیم گفتن حق با فروشندس میخواستم بدونم واقعا حق با اوناس؟ ؟ من که فکر میکنم رسما ازمون کلاهبرداری کردن

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
بستگی به متن قرارداد دارد , ولی با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و ... امکان افزایش وجود دارد و در کل زمانی که نقدا پرداخت نمیگردد مبلغی اضافه شده و به نحو اقساط پرداخت میگردد , در نهایت قرارداد شما بسیار مهم است .

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام در زمان انعقاد قرارداد باید کاملا جزییات را مطالعه کرد و الان باید قرارداد را ببینم تا بتونم راهنمایی کنم