مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مبلغ فاکتور

با سلام، من چند فاکتور جنس، از شخصی می خریدم و تسویه می کردم. حالا بعضی فاکتورها رو با دستکاری اقلام و مبلغ گذاشته اجرا. یک بار رفتیم شورا، گفتم در جلسه بعدی مستندهای خود رو میارم؛ ولی چون به علت ویروس در قرنطینه بودم، رای صادر شده غیابی به نفعشه. حالا من چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اعتراض خودرا به شکل واخواهی بدهید و درخواست کارشناسی کنید تا دستکاری مشخص شود

یک وکیل

با ارائه مستندات واخواهي كنيد راي كه قطعي نيست