مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در ایام کرونا

با سلام 14 ماه پیش آپارتمان سه طبقه را بصورت دربستی به شخصی اجاره دادم در قرارداد بمدت دوسال در بنگاه بدون کد رهگیری.
طبق قرارداد اگر در پرداخت اجاره تاخیری بود قرارداد بعد از یکسال فسخ خواهد شد .
مستاجر پس از چهار ماه که گذشت الان مدت 10 ماهه که اجاره ای پرداخت نکرده و با توجه به شکایت و درخواست حکم تخلیه ، دادگاه هم بخاطر کرونا رای تخلیه نمیدهد!
و مستاجر نیز از این خلا قانونی حداکثر سواستفاده را میکند و به هیچ وجه حاضر به تخلیه و اجازه بازدید و هیچگونه پرداخت قبوض آب و برق و گاز نمیباشد.
بارها هشدار قطع و سلب امتیازات به من شده از سوی ادارات آب و برق و گاز.
باید چکار کرد در این شرایط؟

لازم بذکر است مستاجر مالک چند واحد آپارتمان به ارزش بیش از هشت میلیارد تومان میباشد که تقریبا هفت برابر ارزش این ساختمان اجاره ای است و از لحاظ مالی دارای تمکن مالی و جزء مرفهین می‌باشد و بهیچ وجه به این آپارتمان اجاره ای نیازی ندارد و صرفا بخاطر خلا قانونی و اذیت کردن حاضر به تخلیه و تحویل آپارتمان نیست .

درضمن بار اولی نیست که موجر میخواهد حکم تخلیه بگیرد و در اجاره های قبلی نیز ، موجر های قبلی با شکایت و ... تخلیه کرده که آن زمان ها به دلیل نبودن کرونا ظرف چند روز در شورای حل اختلاف حکم را می‌دادند ولی اکنون به دادگاه ارجاع میدهند!

و حالا سه ماه است شکایت کرده ام و با کمال تعجب، هنوز دو ماه دیگر به موعد دادگاه مانده (برای پنج ماه بعد شکایت وقت داده اند که بسیار دور از عدالت است)

و طبق گفته دوستانی که دارم در صورت دادن رای تخلیه ، و ارجاعش به اجرای احکام ، در اجرای احکام به هیچ وجه من الوجوه اجرا نخواهد شد مگر تا سه ماه بعد از ، از بین رفتن کرونا!

پیشاپیش از وکلایی که راهنمایی می‌کنند قدر دانم.

پاسخ ها :

تخلیه مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره حکم تخلیه مستاجر در ایام کرونا تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر کرونا