مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک

سلام حالا که از حقوق بنده بعنوان ضامن برداشت شده آیا امکانش هست با اسناد بانکی که از حساب بنده کسر شده و قسطهای وام گیرنده تسویه شده است چنانچه وام گیرنده در محکمه قضایی ادعا کند که دستش خالی هست یا به نحوی نمی خواهد مبلغ مارو بدهد میشود خودروی شخصی او را توقیف نمود.؟؟ طبق کدام ماده و قانون؟؟
ممنون از جوابگویی شما.....

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
شما بایستی علیه مدیون طرح دعوی کنید بعد از قطعیت حکم طبق قانون نحوه اجرای محکومیت مالی اموال ایشان را در حدود همان قانون توقیف کنید