مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من از تیر97 در منزل مادرم زندگی میکنم بدلیل ضرب و شتم شوهرم که محکوم به دیه شد و دوسال زندان تعلیقی برای ترک انفاق، و دوبار هم تمکین داده به دلیل خوف جانی رد شده ایشون دوبار هم منو کتک زدن که موجب پارگی پرده گوشم شده بود شکایت کردم ولی رضایت دادم نامه پزشک قانونی هرسه مورد را دارم دادخواست طلاق دادم برای عسر و حرج دادگاه قبول میکنه؟ و اینکه رابطه جنسی مقعدی زیادی به اجبار هم با بنده داشتن از اون سال تا الان اگه بفرستن پزشک قانونی معلوم میشه؟ میتونم دلیل برای طلاقم باشه؟ و اینکه دوباره تمکین داده بازم رد میشه تمکینش؟ تشکر از بابت وقتی که میذارید!

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بنظر میرسه تمکین دوباره رد بشه .
درمورد طلاق هم تشخیص دهنده قاضیه وچون وکیل پرونده نیستم نمیتونم بگم چه تصمیمی ممکنه بگیره ولی بنظر رای شون مثبت باشه.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما رای محکومیت زوج بابت ضرب وشتم وترک انفاق وردتمکین راضمیمه دادخواست کنیدحکم طلاق بنفع شماصادرمیشه.نیازی به بیان موردخاص نیست.