مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام مادرم سالها پیش فوت کرده و اون زمان براش انحصار وراثت گرفتیم. که 4 نفر من و برادرم و پدر بزرگ و مادربزرگ ورثه مرحوم بودند. الان پدر بزرگ و مادر بزرگ 1 سال پیش و دوسال پیش فوت کردند. آیا میشه دوباره برای مرحوم مادرم انحصار وراثت گرفت. آیا پدربزرگ و مادر بزرگ که فوت کردند ورثه آنها باز ورثه مادر من می‌شوند.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
گواهی انحصار وراثت یک مرتبه صادر می شود
بنابراین مجددا نمی توان گواهی حصر وراثت گرفت
ولی چنانچه بر گواهی انحصار وراثت ایرادی باشد می توانید درخواست اصلاح آن را بنمایید