مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام مادرم سالها پیش فوت کرده و اون زمان براش انحصار وراثت گرفتیم. که 4 نفر من و برادرم و پدر بزرگ و مادربزرگ ورثه مرحوم بودند. الان پدر بزرگ و مادر بزرگ 1 سال پیش و دوسال پیش فوت کردند. آیا میشه دوباره برای مرحوم مادرم انحصار وراثت گرفت. آیا پدربزرگ و مادر بزرگ که فوت کردند ورثه آنها باز ورثه مادر من می‌شوند.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ایشان جزو ورثه حین الفوت مادرتان هستند و سهم الارث آنان را باید به ورثه شان بدهید