مشاوره حقوقی رایگان - امور باقی مانده

سلام

از طرف دفترخانه عامل یک نامه دارم برای رئیس جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص حضور ایشون مبنی بر امضا پای نسقی که به امضای سندی که سال 50 به امضای سردفتر نرسیده.

توی نامه اومده که«حضور نماینده جهاد با مجوز امور باقی مانده». علی رغم اینکه ایشون مجوز امور باقی مانده براشون صادر شده و حق امضا دارن، اما زیر بار نمیرن.

لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مامورین دولتی در صورت استنکاف از دستورات و رای دادگاه مرتکب جرم شده اند. می توانید شکایت کنید. با موضوع امتناع از دستور دادگاه