مشاوره حقوقی رایگان - درباره سند قطعی یک دستگاه موتورسیکلت

من با وکالت تعویض پلاک انجام داده ام برای سند قطعی به محل دفترخانه رفتم که دو روز از تاریخ وکالت نامه گذشته بود اقای سردفتر گفتن نمیشود سند قطعی زد باید دوباره وکالت از فروشنده بگیرید ایا راه دیگری دارد که سند قطعی بزنیم یا باید دوباره وکالت بگیریم متاسفانه صاحب سند در شهرستان دزفول میباشد. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام اگر وکالتنامه مقید به تاریخ مشخصی باشد و آن تاریخ منقضی شده باشد، مجبورید دوباره وکالتنامه از فروشنده بگیریید یا دعوی الزام به تنظیم سند طرح کنید