مشاوره حقوقی رایگان - تحویل فرزند پس از ملاقات

سلام بند با خانمم طلاق توافقی گرفتم و حضانت فرزند پسر خودم را تا 10 سالگی به خانمم دادم بعد دوماه از تاریخ طلاق بنده موفق به دیدن پسرم در تهران شدم و او را تحویل گرفتم و به شمال آوردم و الان 25 روز است پیش من است و حال موقع برگشت پسرم شده بخاطر بازگشایی مدارس آیا پسرم را بنده باید در تهران جای که تحویل گرفتم بدهم یا در اراک که مادرش زندگی می کند. ناگفته نماند در موقع طلاق توافقی هیچ وقت زمان مکان یا روز برای دیدار فرزند با پدر تعیین نکردیم. و بنده راه تهدید به اینکه اگر پسرم را به اراک نیاری دیدار بعدی وجود ندارد می کند.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ملاقات محل اقامت فرزند صورت میگیرد. و از آنجاییکه حضانت با مادر است مادر هر کجا اقامت داشت اقامتگاه فرزند هم همانجاست. در اراک باید تحویل داده شود.