مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی

با سلام و خسته نباشيد
دو تا سوال داشتم. چند ساله پدرم فوت کردند و مستمری بگیر تامین اجتماعی هستیم و حداقل حقوق رو میگیریم. فروردین امسال 200 هزار تومان از حقوقمون کم شد وقتی پیگیری کردیم گفتند 3 سال از سابقه ی پدرت که 14 سال بوده کم شده و شده 11 سال و پول هم کم شده. ما هم 4 ماه تمام پیگیری کردیم تا تونستيم سابقه رو زنده کنیم و حتی از 14 سال شد 15 سال. حالا که میگیم حقوقمون رو درست بکنید میگویند پارسال در حقوق شما اشتباه شده و اضافی داده ايم برای همین 200 تومن کم شده و ربطی به سابقه نداره و چه کسی 5 سال سابقه داشته باشه چه 20 سال همون حداقل رو ميگيره و شما اصلا الکی رفتید دنبال سابقه! حداقلی هم که به ما میدهند از حداقل حقوق کارگرانی که هرسال دولت اعلام میکند هم کمتر است. حالا من دو تا سوال برام پیش امده که خیلی خیلی ازتون ممنون میشم اگه جواب بدید.
1_آیا واقعا حقوق کسی که 11 سال سابقه داره با کسی که 15 سال سابقه داره فرقی نداره؟!
2_آیا حقوق مستمری بگیرانی مثل من که پدرشون فوت کردند با حداقل حقوقی که دولت هر سال برای کارگران اعلام میکند فرق داره؟!اگه فرق داره کمتره یا بیشتر؟!
ببخشید که طولانی شد. ازتون خواهش میکنم جواب منو بدید (خیلی ممنون)

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمیرسدپاسخ تأمین اجتماعی صحیح باشد.موفق باشید