مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت

با سلام من کارمند رسمی اداره شهرداری هستم که سال گذشته حین مأموریت تصادف کردم و خودرو اینجانب که متعلق به اداره بود صدمه دیده حال اداره تمامی هزینه تعمیر ماشین را از سنوات اینجانب کسر نموده آیا ماشین دولتی نیابد بیمه بدنه باشد؟ و اداره این حق رو دارد که از سنوات اینجانب جهت هزینه کرد ماشین استفاده نماید ؟ لطفا اینجانب را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام
شمانفرمودین که مقصربودین یاخیر
بنظرمیرسدبیمه بدنه تکلیف نباشدواختیاری است
اگرحکم دادکاه صادرشده وشمامحکوم به پرداخت خسارت شده ایددرهرحال بایدپرداخت نمایید اگرخودروبیمه ثالث داشته باشدازآن هم میشوداستفاده کرد