مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سرمايه گذاری

سلام. وقت بخير. دو سال پيش به واسطه برادرم با پسرخالم وارد شراكتی شدم وجهی رو به عنوان مشاركت و سرمايه گذاری به حساب خانومش واريز كردم (رسيد بانكی موجوده) ايشان كارشون ساختمان سازی هست. از قرار توافق شد ماهانه سود علی الاحساب برايم پرداخت شود. الان برای بازگشت اصل وجه مشاركت به مشكل خوردم دايما امروز و فردا ميكنن و مشاركت ماهانه رو پرداخت نميكنن. يه دست نويس عادی بينمون هست كه ايشون اقرار كرده اين مبلغ رو گرفته و تعهد داده ماهانه مشاركت رو پرداخت كنه و هرزمان من گفتم پولم رو ظرف دوماه پرداخت كنه. قبل از عيد اعلام كردم پولم رو بده ولی دايما امروز و فردا. برای اظهارنامه از دفتر قضايی اقدام كردم و بهشون ١٠ روز وقت دادم تعيين تكليف كنن. پيشنهاد شما بزرگواران چيست ؟؟؟ (جسارتا اينكه ايشون خواسته دوماه وقت برای بازپرداخت داشته باشه و من توی اظهارنامه ١٠ روز وقت دادم آيا مشكلی پيش مياد ؟)

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
اظهار شما با شهادت شهود که قبلا مراتب را اعلام کرده بودید کافی است از تاریخ اظهارنامه در صورت ابلاغ خسارت تاخیر تادیه هم تعلق میگیرد ودر صورت طرح دعوی تا زمان جلسه دوماه سپری خواهد شد پس نگران نباشید
موفق باشید