مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی وصول سفته

با عرض سلام
بنده 3 ماه پیش موتور سیکلتی خریداری کردم به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار، یک میلیون و سیصد به فروشنده پرداخت کردم و قرار کردیم که مابغی پول را هنگام آوردن و انتقال سند پرداخت کنم
اما ایشان بعد از 15 روز گفتند که سند موتور مفقود شده است و موتور را خودشان به همان مبلغ از من پس میگیرند بنده هم خواستار پولی که پرداخت کرده بودم شدم، اما ایشان گفتند فقط نصف پول را میتواند پرداخت کندهو برای باقی پول سفته ی 20 روزه میدهد.
من شرایط را پذیرفتم و الآن سه ماه گذشته و از پرداخت پول امتناع میکند
بجای پرداخت پول من، به خرید وسایل برای خانه اش پرداخته است.

حالا من یک سفته ی 800 هزار تومانی از ایشان دارم و قولنامه و کارت موتور سیکلت،
نمیدانم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

برای وصول سفته وتوقیف اموال ایشان از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید