مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام . وقت بخیر. من یک واحد آپارتمان خریدم البته هنوز روز محضر برای سند زدن نرسیده. چطور میشه فهمید این پارکینگی که در قولنامه اشاره شده قبلاً فروش نرفته به واحدای دیگه چون واحدای ساختمون ما زیاده. میخواستم بدونم اگه پارکینگ در سند تک برگ نهایی ذکر بشه دیگه تمومه یا قبلش راهی هست بشه فهمید . ممنون از شما .

پاسخ ها :

اطلاع از وضعیت پارکینگگ ملک خریداری شده مالکیت پارکینگ ملک پارکینگ ملک ثبت پارکینگ در سند تک برگی پارکینگ در سند پارکینگ در قولنامه پارکینگ