مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دستمزد کارشناسی سه نفره در خصوص ارزیابی ملک

با سلام و احترام "در مواردی که موضوع کارشناسی توسط چند کارشناس رسمی از یک رشته کارشناسی انجام شود، از دستمزد هر کارشناس مبلغ سی درصد کسر می‌گردد" تبصره 7 ماده 11. اگر در هیئت سه نفره (دو نفر در رشته کشاورزی و یک نفر رشته راه و ساختمان) آیا مشمول این قانون می شود؟

پاسخ ها :

دستمزد کارشناس سه نفره ارزیابی ملک کاهش دستمزد کارشناسی ملک کارشناسی ارزیابی ملک کارشناسی ملک کارشناسی