مشاوره حقوقی رایگان - لغو رای اخراج

با سلام
بنده کارمند اداره دولتی با 15 سال سابقه. طی اتهاماتی که به بنده وارد شد پرونده ای در هیات تخلفات و پرونده ای در دادسرا برام تشکیل شد.
دادسرا بعد از دو سال رسیدگی و تحقیق قرار نهایی منع تعقیب صادر کرد.
اما هیات تخلفات رای به اخراج من داد اعتراض کردم هیات تجدید نظر اخراج را تایید کرد. دیوان شکایت کردم حکم به نقض رای اخراج داد و گفت پرونده دوباره رسیدگی شود با در نظر گرفتن مفاد دادنامه دیوان. با اعتراض محکوم علیه رفت تجدید نظر که آنجا هم رای بدوی دیوان تایید شد.
هیات دوباره بررسی کرد و باز هم رای به اخراج من داد.
سوالم اینه اگر باز هم به دیوان شکایت کنم نتیجه ای داره برام؟؟
ممنون.

پاسخ ها :

لغو رای اخراج از کار اعتراض به رای اخراج از کار اخراج از کار دیوان عدالت اداری