مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی آموزش و پرورش به دلیل غیبت غیر موجه

سلام. بنده کارمند رسمی آموزش و پرورش بودم.آموزش و پرورش بنده رو به علت غیبت غیر موجه، اخراج کرده است.بنده به خاطر فوت مادر و سکته مغزی پدر غیبت کرده بودم و به دیوان برای اعتراض مراجعه کردم و البته از زمان اعتراض دوماه گذشته بود.حالا با توجه به اینکه از زمان رای آموزش و پرورش گذشته،چطوری میتوانم از طریق دیوان پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام مهلت های قانونی مقرر در قانون جنبه آمره و الزامی دارد...شاید دلیل عدم اعتراض فاقد اهمیت بودن موضوع برای شما بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق همان دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با ارایه مدارک جهت عدم اقدام به موقع مساله را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با داشتن عذر موجه از طریق دیوان پیگیری کنید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام باید به دیوان اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری است لذا از ارگان مربوطه سوال شود