مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

با سلام. آپارتمانی را با متراژ 85 اجاره نمودیم که البته یک بار از آن بازدید کردیم. بعد از اسباب کشی یک ماه سفر بودیم. بعد که خواستیم استقرار پیدا کنیم دیدیم حتی در اتاق ها فرش 3*4 هم پهن نمی شود. بعد متوجه شدیم که متراژ 72 می باشد. در اجاره نامه هم صاحبخانه با بهانه احتیاط حق فسخ را با یکماه کرایه و نگهداشتن مبلغ رهن تا زمان اجاره بعدی ذکر کرده است. متراژ را هم نوشته حدودا 85 متر. و قید کرده که دارای پارکینگ نمی باشد درحالی که پارکینگ خودش به دلیل داشتن دو ماشین استفاده می کند. به نظر شما برای این کلاهبرداری در روز روشن چه اقدامی می شود انجام داد؟ ضمنا متوجه شدیم آپارتمان مشابه روبروی ما اجاره کمتری با داشتن پارکینگ می پردازد. لطفا من را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچ اتفاق حقوقیی رخ نداده وشما باید تا پایان قرارداد تمکین کنید یا فسخ با آثارش.یاالله

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر در قرارداد خیارات قانونی را ساقط نکرده باشید میتوانید به استناد خیار غبن و خیار تدلیس قرارداد را فسخ نمایید و در این موضوع اتفاقی به عنوان جرم کلاهبرداری رخ نداده است .
با سپاس نصیری اوانکی