مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

با سلام. بنده با هزار قرض و قوله یک واحد خریداری کردم که در دست مستاجر بود و موعد تخلیه، دهم شهریور بود. مستاجر قبل از موعد نیمی از مبلغ رهن را از من دریافت کرد و قرار شد در موعد مقرر تخلیه نماید. در پشت قرارداد نیز ذکر شد. اما ایشان نه تنها تخلیه نکرده، حتی از تاریخ تخلیه ملک به بنده هیچ کرایه ای هم نداده است. با این تفاسیر آیا میتوانم حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

عدم تخلیه مستاجر پس از اتمام قرارداد عدم پرداخت اجاره بها توسط مستاجر حکم تخلیه مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره حکم تخلیه مستاجر حکم تخلیه تخلیه مستاجر موجر مستاجر اجاره