مشاوره حقوقی رایگان - سفته و کلاهبرداری و چک

باسلام. از حدود یکسال قبل به موجب یک آگهی در شیپور مبنی بر فروش یک راس اسب آگهی زدم که از حدود سه ماه قبل فردی به من پیامک ارسال کرد مبنی بر خرید اسب مذکور و طی تماس های اولیه قراری گذاشته شد تا از اسب بازدید صورت گیرد که بازدید صورت گرفت و فرد خریدار یک فقره چک سفید امضا که متعلق به خودش نبود و فقط پشت آن را امضا نمود و دو فقره سفته را امضا نمود و قراردادی نوشته شد که مقرر شد یک ماه بعد چک پاس شود بعد از مراجعه به بانک که متوجه مفقودی و مسدودی چک شدم و بعد از تماس با خریدار که به بهانه های مختلف و بعد از آن خاموش نمودن تلفن از پاسخگویی خودداری نمود که بنده به آدرس ایشان در قرارداد مراجعه نمودم که آدرس وجود خارجی نداشت و تنها محل تحویل اسب را اطلاع داشتم که به آن محل مراجعه نمودم و متوجه شدم که دو راس اسب در آن محل امانت دارد که با همکاری صاحب باشگاه خریدار را به محل دعوت نمودیم که بعد از درگیری فیزیکی و لفظی به همراه شرکایش از محل متواری گردید و هیچ دسترسی به ایشان ندارم حال بنده تامین خواسته دو راس اسب را درخواست نمودم و با حکم دادگاه توقیف گردید ولی مطالبه وجه سفته را درخواست ننمودم با توجه به اینکه محل اقامت ایشان اصفهان میباشد و محل اقامت بنده خراسان شمالی و از زمان تحویل دادخواست تامین 15 روز میگذرد.حال بنده چه اقداماتی انجام دهم؟ باتوجه به اینکه ایشان چندین مورد دیگر هم و با استفاده از چکهای سرقتی معامله نموده و کلاهبرداری نموده و فراری میباشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما اکنون باید دادخواست مطالبه طلب را هم‌بدهید تا تامین خواسته شما پابرجا بماند