مشاوره حقوقی رایگان - شارژ آپارتمان خالی در مجتمع تجاری پزشکی

با سلام اینجانب دارای یک آپارتمان در یک مجتمع پزشکی می باشم که مدت هشت سال است که خالی می باشد و کلیه هزینه های تعمیر و بازسازی مجتمع را بصورت کامل پرداخت کرده ام. آیا شارژ ماهیانه که شامل برق و آب مشترک و نگهبانی این مدت را نیز باید پرداخت کنم با توجه به اینکه کلیه واحدها پزشک هستند و درامد ماهیانه بالایی دارند و اب و برق و نگهبان در خدمت آنها و بیمارانشان است؟ باتشکر

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما یکی از مالکین هستید در صورت حضور یا عدم حضور هزینه های ساختمان رو باید بپردازید.ربطی به بقیه مالکین ندارد که چه شغلی دارند .شما باید پرداخت کنید.