مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط وام متوفی

با سلام. پدر من در سال 82 وام گرفته و در سال 83 فوت کرده و این وام را نداده است. بانک در این سال که 99 می‌باشد تازه به ما زنگ زده و تهدید می‌کنه که اگر پرداخت نکنید، حسابهای وارث را می‌بندیم. پدر من هیچ چیز نداشته که به ما ارثی برسه و کلی هم بدهکار بوده که دستی از مردم گرفته که اونا رو دادیم. ولی از بانک اطلاعی نداشتیم تا این سال که تازه خبر دادن و گفتن وام 3 میلیون بوده و با سودش باید 9 میلیون پرداخت کنید. حالا لطفا راهنمایی کنید که چه کار باید کرد؟ آیا میشه که این وام را پرداخت نکرد؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط وام متوفی توسط وراث پرداخت اقساط وام متوفی توسط وراث پرداخت وام متوفی وام متوفی فوت وام گیرنده مسئولیت پرداخت بدهی متوفی پرداخت بدهی متوفی از اموال او نداشتن اموال برای پرداخت بدهی متوفی تکلیف بدهی متوفی