مشاوره حقوقی رایگان - قفل پلاک خودرو

با سلام خدمت شما. چند سالی هست خودرویی خریداری کردم که متاسفانه مدارک خودرو مفقود شده و هر یک از صاحب های قبلی خودرو در شهرستان دیگری هستند. الان به دلیل قفل بودن پلاک خودرو توسط مالک اولی خودرو متوقف هست و حاضر نمیشه وکالت مجدد بده. لطفا راهنمایی کنید چه اقدام باید کرد؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدید وحتما توسط وکیل دادخواست تنظیم بشه چرا که کلیه افراد قبل از شما تا صاحب سند باید طرف دعوی قرار بگیرند