مشاوره حقوقی رایگان - قفل پلاک

باعرض سلام. من حدود یک ماه پیش یک پژو 405 از یک نمایشگاه خرید کردم. و مبلغ 1 میلیون تومان بابت انتقال سند ته گذاشتم. و داخل قولنامه ذکر شد که کلیه کشف فساد و خلافی تا قبل از تاریخ فروش به عهده فروشنده می باشد. بنگاه خودش ماشین رو از یک شخص دیگه خریده بوده و بعد به من فروخته. فردای ان روز خلافی گرفتم و متوجه شدم که امنیت اخلاقی پلاک ماشین را قفل کرده. من به نمایشگاه اطلاع دادم و ایشان هم گفتند که خودم خبر دارم و تا دو روزه مشکل را حل میکنم. العان بعد از یک ماه میگه که باید ماشین یک ماه بره پارکینک تا مشکل حل بشه. میخواستم ببینم با شکایت مشکلم حل میشه. و اینکه این یک ماه میتونم خسارت بابت خوابیدن ماشین از ایشان بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بعله شما ميتوانيد دادخواست مظلبه ضرر و زيان به طرفيت فروشنده بدهيد و با نظر كارشناس ضرر و زيان شم در مدت توقيف اتومبيل تعيين شود