مشاوره حقوقی رایگان - روش های وصول سفته و مراحل اداری اجرا گذاشتن سفته

با سلام
من از کسی 800 هزار تومان طلبکار هستم و از بدهکار سفته دارم،
بدهکار از پرداخت بدهی امتناع میکند و با توجه به مبلغ سفته و مبلغ زیر یک میلیون
میخواستم بدونم آیا ارزش اجرا گذاشتن داره یا نه؟
مراحل اجرا گذاشتنش چند روز طول میکشه؟
و برای اجرا گذاشتن سفته، هزینه ی دادگاه و شکایت چقده و به عهده ی طلبکاره یا بعدا از بدهکار گرفته میشه ؟

بنده تا حالا دادگاه نرفتم و روال کاری دادگاه ها و شورای حل اختلاف چیزی نمیدانم

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

مینو برومندنیا:

استان :

در خصوص سفته اگر از ایشان مالی میشناسید ابتدا در تاریخ سررسید بایتسی واخواست کنید و معادل 2 درصد مبلغ سفته هزینه بپردازین و بعد از الن به شورای حل اختلاف اقامه دعوا نموده و حدورد 2/5% هم هزینه دادرسی حال انتخاب با شما است