مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه پارگی تاندون پا

با سلام. من در شرکتی کار میکردم که سنگ فرز پام رو برید اون هم جوری که هم یکی از تاندون هام بریده شده بود و استخون پام هم دیده میشد و یه شکستگی جزئی هم داشتم. هزینه بیمارستان رو هم خودم دادم. ولی بیمه هشت میلیون و پانصد هزار برام دیه بریده. آیا این دیه درسته؟ خودش هزینه بیمارستان هم این مبلغ هست. الان هم 10 ماه هستش. ولی هنوز پام خوب نشده و سرکار قبلی هم نمیتونم برم. لطفا اگر میشه راهنماییم کنید. خیلی ممنون.

پاسخ ها :

عبدالرضا کلوندی

عبدالرضا کلوندی :

استان :

باسلام دیه شما باید طبق نظریه پزشکی قانونی پرداخت شود و چنانچه هنوز بهبود نیافته باید ازطریق پزشکی قانونی به پزشک متخصص مربوطه معرفی شود تا طبق نظرمتخصص برای شما تصمیم گیری شود.