مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیم وسایل خانه بعد از جدایی

باسلام بنده میخواهم از همسر خود جدا شوم تکلیف وسایل داخل خانه چه میشود؟ من و همسرم هردو فرهنگی هستیم ولی یک سری وسایل مثل یخچال و تلویزیون به نام همسرم است با اینکه ممکن است من پول ان ها را داده باشم ... چون حقوقم دست همسرم بوده مشخص نیست...چگونه میتوانم ان ها را بگیرم؟

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

میتونید استرداد کنید لیست سیاهه جهیزیه دارید یا خیر اگه دارید استرداد بدید با من تماس بگیرید جهت راهنمایی بیشتر 09166614201

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

لوازم مختص هرشخص متعلق به او و سایر لوازم که فاکتور خرید آن یا مبلغ توسط شخص بوده متعلق به آن شخص و مابقی تقسیم میشود