مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

با سلام
بنده یک حواله خودرو رو بصورت قولنامه دستی در مرداد ماه 99 فروختم و در قولنامه ذکر شده که هر طرف از معامله فسخ کند ، طرف دیگر بعنوان خسارت 50 میلیون بدون قید و شرط میتواند بگیرد.
میخواهم بعنوان فروشنده ، معامله رو با توجه به ممنوعیت فروش حواله فسخ کنم.
مجبور به پرداخت خسارت هستم ؟
اگر شکایت کند چه حکمی دارد ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگربتوانید ازطریق قانونی معامله رافسخ کنیدشرط ضمن معامله (50میلیون بابت فسخ)باطل وبی اثرخواهدشد.(مستندا به ماده246ق. م. ومفهوم ماده36آیینامه اجرایی مفاداسناد رسمی لازم الاجرا)