مشاوره حقوقی رایگان - مستمری از کار افتادگی

با عرض سلام پدر بنده دارای از کار افتادگی بالای 66% از کمیسیون تامین اجتماعی استان بوده وتمامی شرایط ماده 75 قانون تامین اجتماعی را در زمان تشکیل کمیسیون پزشکی و چه در زمان تعیین شروع از کار افتادگی اعلامی از سوی کمیسیون پزشکی استان دارا میباشد ولی تامین اجتماعی با توجه به بخشنامه ای که چندین مرتبه از سوی دیوان عدالت اداری باطل گردیده است (تاریخ شروع از کار افتادگی که از سوی کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی اعلان میگردد) پدرم را از حقوق به حق و مسلم محروم میگردانند لازم به ذکر است با توجه به کارشکنی های صورت گرفته از سوی تامین اجتماعی ،مربوط به اینکه در زمان تاریخ شروع از کارافتادگی پدرم حایز شرایط ماده 75 نمیباشد(یعنی از زمان شروع بیماری 3ماه قبل آن سابقه بیمه ندارد) در حالیکه باز ما توانستیم با شکایت از کار فرما رای قطعی از سوی اداره کار گرفته و به تامین اجتماعی ارایه دادیم متاسفانه تامین اجتماعی این رای اداره کار را هم اجرا نکرد و بالاخره در طی دو مرتبه با دستور قاضی اجرای احکام شهرستان، تامین اجتماعی مبلغ جریمه بیمه را برای کارفرما معیّن نمود و کارفرما جریمه را پرداخت کرده است و سابقه در سایت بیمه تامین اجتماعی ثبت قطعی گردید حال ما با شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری پدر به خواسته به حق خود رسیددر حالیکه چه فایده ای دارد پدر دیگر در بین ما نیست و به رحمت خدا پیوسته است سوال بنده از شما کارشناس محترم اینست ما با توجه به خسارت معنوی صورت گرفته چگونه میتوان از کارمند و رییس تامین اجتماعی شهرستان و رییس تامین اجتماعی استان شکایت کنیم با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

باسلام بنظر ميرسد شما بعنوان ورثه مرحوم بتوانيد بعنوان اعلام كننده تخلفات نهاد و كاركنان مزبور هم به سازمان بازرسي كشور مراجعه و از طرفي به ديوان عدالت اداري مراجعع نماييد گرچه بطور صددرصدي نميتوان حقي براي شما جهت اعلام تخلف قائل گرديد