مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

با سلام بنده از شركت پيمانكاری بابت حق الزحمه كارهای خود يه چك نوشته شده و امضا و مهر شركت خورده دارم اما تاريخ چك رو ننوشته . الان صادر كننده چك زير قول خودش زده و به من ميگه نميدم اون مبلغ رو و رفتم اعلام سرقت يا مفقودی كردم . آيا تو اين وسط حق من رو ميتونه ضايع كنه ؟؟ و من ثابت ميكنم كه اين چک بابت كاركردم با ايشون بوده كه گواهی ازش دارم. ضمنا چك كه تاريخ نداره به مراجع يا بانك ميگه چک من چه تاريخي داشته ؟؟؟ ممنونم اگر راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اولا چون گواهی حق الزحمه ازایشون دارید واین گواهی ثابت میکند که درازای کارکردخود گرفته اید براحتی میتوانید اگرکمتراز20 میلیون هست ازطریق شورای حل اختلاف واگربالای 20 میلیون هست ازطریق دادگاه اقدام نمایید اعلام سرقت ایشان باگواهی کارکرد و حق الزحمه شمارد وبه ضرراوتمام میشود

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید و دلایل خود را تکمیمل نمایید
ازجمله شهادت شهود
مدارک ساعت کار
چک تنظیم شده صمانتی
موفق باشید
وکیل محمدنژاد