مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعیین قدر السهم عرصه بین ملکیت تجاری و مسکونی

سلام وقت بخیر
عرصه (زمین) که در آن که ساختمان (اعیان) قرار گرفته است. در طبقه همکف ساختمان تجاری (مغازه) به متراژ 12 متری و پشت مغازه ساختمان مسکونی به متراژ 60 متر ، طبقه اول ساختمان 74 متری و طبقه دوم ساختمان 43 متری واقع شده، نحوه محاسبه قدرالسهم عرصه طبق قانون ملکیت آپارتمانی چگونه بدست می آید و همچنین میزان قدرالسهم عرصه مغازه چقدر میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام
اطریق شورای حل اختلاف و دادخواست تامین دلیل و ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری مقدور است
البته از طریق کارشناسان و توافق مالکین نیز مقدور است
موفق باشید
وکیل محمدنژاد