مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام بنده همسرم مهریه اش رو مطالبه کرده و نفقه هم نمیخواد چون مجبور به تمکین میشه، منم هیچگونه اموال و پولی ندارم که بخوام پرداخت کنم میخواستم بدونم دادگاه چه حکمی برای بنده در نظر میگیرد؟ اگر قاضی برایم اقساط کند منم قصد طلاق ندارم میتونم اونجا از قاضی محترم بخواهم تا همسرم را بخواد در عوض پرداخت اقساط مهریه برگرده به زندگی

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام موضوع مهریه با آمدن همسرتان به منزل متفاوت است و چنین چیزی در قانون نداریم.
ایشان می‌توانند طلاق بگیرند و مهریه هم مطالبه کنند و قاضی نمیتواند اجبار کند .

پرسشگر :

خب اگر بنده طلاق ندم چی میشه؟ حق طلاق با منه ، و بنده هم نه معتادم و نه شرایط اینکه بخواد ازم جدا بشه رو ندارم اینطوری چی میشه؟ آیا جداگانه زندگی میکنه با اینکه من طلاقش ندم

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
در خصوص مهریه ارتباطی با تمکین و نفقه نداره و در هر صورت به جهت اینکه مهریه به عنوان دین می باشد و به شما هم مدیون آن، لذا محکوم به پرداخت خواهید شد و چنانچه دلایل نداشتن رو به دادگاه ارائه نمایید تحت عنوان اعسار از پرداخت محکوم به یا همان مهریه میتوانید تقاضای تقسیط نمایید که دادگاه با توجه به میزان درآمد شما مهریه را تقسیط میکند . در خصوص برگرداندن زن به زندگی باید عرض کنم که هیچ قانونی نداریم که زن را ملزم به زندگی کردن نماید و برای همین باید از راه مذاکره و مصالحه این کار را انجام دهید.
با سپاس نصیری اوانکی