مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بدون تاریخ تحویل

با سلام و وقت بخیر،

ما 40 روز پیش یک زمینی را در بنگاهی در نوشهر فروختیم که چند روز پس از معامله متوجه شدیم در مبایعه نامه قسمت های تاریخ تحویل زمین و سند و ضرر و زیان خریدار خالی است. 50 درصد مبلغ قرارداد هم هنگام مبایعه نامه دریافت کردیم و هزینه بنگاهی را کامل پرداخت کردیم.

طی این مدت هم خریدار و هم بنگاه حاضر به اصلاح و درج تاریخ نشده اند که به نظر با هم تبانی کرده اند. به دلیل اینکه ارزش ریال دائما در حال کم شدن هست ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید که چه راهی بهتر است که باقی 50% را سریع تر دریافت کنیم. آیا می توانیم ضرری که بابت قصور بنگاهی متحمل شدیم را طلب کنیم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از بنگاه دار به جهت عدم ارائه یک برگ قولنامه و عدم ذکر تاریخ در اتحادیه شکایت کنید و هم چنین برای در یافت مابقی ثمن دادخواست دهید