مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

سلام. فردی خود را در یک کلیپ مجازی، به عنوان متخصص ستون فقرات معرفی می کند.
در حالی که در یک دوره ماساژ بیست ساعته شرکت نموده.
و از این راه، از اعتماد مردم دردمند کسبی به راه انداخته.
چگونه میتوان از این فرد شکایت کرد؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : ان کار از مصادیق عنوان کلاهبرداری است . شما باید با ارائه اسناد و مدارکی که ادعای شما را در مورد (مانور متقلبانه و بردن مال از شما)ثابت کند به از طریق دفاتر خدمات قضائی به دادسرا شکایت کنید . در مرحله اول دادسرا ایشان را به عنوان مطلع و یا متهم احضار و پرونده مسیر را تا مجازات "رد مال" و حبس طی میکند و ممکن است در بین راه رضایت شما را بگیرد .