مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پزشکی قانونی

سلام
مهلت اعتراض به نظر پزشکی قانونی چند روز است؟
تا چند روز می توان درخواست معاینه مجدد داد؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

حسلام علیکم.حد اکثر ده روز/یاالله

پرسشگر :

ممنون
10 روز از چه زمانی؟
از زمانی که جواب پزشکی قانونی به قاضی رسیده؟
از زمانی که طرف مقابل متوجه نتیجه شده؟
از زمانی که مهلت انجام پزشکی قانونی تموم بشه(مثلا تو پرونده زده باشه تا 3 هقته دیگه باید جواب رو بیاری، 10 روز بعد از این 3 هفته؟)

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

باسلام.
اعتراض به نظریه پزشکی قانونی بهتر است بمحض رویت باید صورت پذیرد..هرچند نظریه پزشکی قانونی درتصمیم دادگاه موثراست قبل صدور رای باید انجام گیرید. و چون وقت خاصی ندارد ممکن است قبل از اقدام رای صادر شود
ولی چنانچه رای دادگاه بدوی صادر شده باشد درمرحله تجدید نظر اعتراض خود رااعمال نماید تا به دستور قضات مجددا جهت معاینه معرفی وبا تشکیل کمیسیون پزشکی به اعتراض شما رسیدگی میشود.