مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام احضاريه ای اومده مبنی بر معاونت در انتقال ملك غير و كلاهبرداری
و ٥ روز وقت داده برای دفاع از اتهام انتسابی
بايد چكار كنم در حاليكه متهم خواهرم می باشد و طی ١٥ روز آينده در شهر حضور ندارد.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

ماده 178 - متهم مکلف است در موعد مقرر حاضر شود و اگر نتواند باید عذر موجه خود را اعلام کند. جهات زیر عذر موجه محسوب می‌شود:
الف - نرسیدن یا دیر رسیدن احضاریه به‌گونهای که مانع از حضور شود.
ب - بیماری متهم و بیماری سخت والدین، همسر یا اولاد وی که مانع از حضور شود.
پ - همسر یا یکی از اقربا تا درجه سوم از طبقه دوم فوت شود.
ت - ابتلاء به حوادث مهم از قبیل بیماری‌های واگیردار و بروز حوادث قهری مانند سیل و زلزله که موجب عدم امکان تردد گردد.
ث - متهم در توقیف یا حبس باشد.
ج - سایر مواردی که عرفاً به تشخیص بازپرس عذرموجه محسوب می‌شود.
تبصره - ‌در سایر موارد، متهم میتواند برای یک‌بار پیش از موعد تعیین شده، بازپرس را از علت عدم حضور خود مطلع سازد و موافقت وی را أخذ نماید که در این مورد، بازپرس می‌تواند در صورت عدم تأخیر در تحقیقات، تا سه روز مهلت را تمدید کند.