مشاوره حقوقی رایگان - فروش اینترنتی اینستاگرام

سلام، خسته نباشید.
من پیج اینستاگرام دارم که تابلوهای نقاشی ام رو میفروشم.
یکی از مشتریان یک کار ورق طلا رو سفارش داد و من به اون سالم تحویل دادم.
در ضمن ایشون هزینه رو هم کامل تسویه نکردن.
بعد از یک هفته پیام دادن به من که ورق طلاهایش ریخته و من نمیخوام. این رو پس بگیرید. وگرنه شکایت میکنم.
من هم تا به حال سابقه نداشته که کار های ورق طلایی که تحویل میدم، اینجوری بشه.
پیشنهاد دادم بهشون که بیارن ببینم از نزدیک و براشون عوض کنم.
اما ایشون قبول نمیکنه و میگن یا پول رو بریزید یا شکایت میکنم.
میخواستم ببینم حق با کدوم طرف هست الان؟

پاسخ ها :

دنا شهرکانی علیزاده

سرکار خانم دنا شهرکانی علیزاده :

اجازه بدید شکایت کنند نهایتا خسارت وارده را بپردازید