مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت شریک

سلام. من و دوستم حدود 3 سال در یک شرکت ساختمانی به صورت 50 / 50 شریک بودیم. بعد از گذشت این سال ها و کم کاری شریکم نسبت به انجام امور کار و عدم حضورش در دفتر و انجام ندادن تعهدات کاری، تصمیم گرفتم که از ایشون جدا بشم. شراکت ما کاملا شفاهی بود و بعد از جدایی هم با توافق تقسیم سود و سرمایه کردیم. الان بعد از گذشت 6 ماه از جداییمون شریک قبلی من مرتبا مزاحم کار من میشه و میگه اگر با آدم هایی که در دفتر قبلی که شریک بودیم آشنا شدم کار کنم، باید به اون کماکان 50 درصد سود بدم و در غیر این صورت مزاحم کارت میشم و نمیزارم کار کنی. اولا چگونه میتونم اثبات کنم که ایشون در دوره شراکت ما کم کاری کرده؟ آیا همچین حقی داره که این ادعا رو بکنه یا نه؟
ممنون.

پاسخ ها :

مزاحمت شریک سابق در کار مزاحمت شریک سابق اثبات کم کاری شریک در کار شراکت در کار شریک شراکت